Gjør dere synlig med effekter

Om du eller sportslaget ditt ønsker å være synlig blant publikum, er det nødvendig med riktig markedsføring. Reklame kan komme i mange ulike varianter, og man kan nesten bruke så mye penger man vil på reklameeffekter.

Store flagg og postere på veggene kan være gode ideer og synlig for folk, men det er ikke til å komme utenom at den aller mest effektfulle reklamen, er den «levende reklamen». Når folk går med t-skjorter, capser, hatter eller lignende, blir reklameeffekten synlig og bevegelig.

Reklameeffekter på klær og tilbehør

På både store og små idrettsarrangement ser man fans og publikum gå med klær og hodeplagg med sportslagets logo på. Det viser hvilket lag man holder med, og det kommer tydelig frem hvilket lag bæreren av plagget syns er best! Se for deg tribunen på en kamp: Tilhengerne farger hele arenaen i fargene som symboliserer lagene som spiller den dagen. Når for eksempel ishockeylaget Chicago Blackhawks møter Detroit Red Wings på hjemmebanen til sistnevnte, Joe Louis Arena, blir tribunen farget rød! Supporterne til begge lagene kler seg i capser, skjorter og andre effekter med farger og logoer fra sine favorittlag. Det er viktig for supporterne å kle seg i riktig farge. Det som skjer, er at lagene og sportsklubben får gratis markedsføring. Laget er viktig for supporteren, og supporteren er i aller høyeste grad viktig for laget! De aller mest ihuga fansene ikler seg «lagets drakt» også utenfor sportsarenaen – de lever og ånder for sine favoritter. Om ikke de har på seg hele drakten, så er det i alle fall mange som bruker caps eller lue med riktig logo også i hverdagen.

Capser og luer fra Hatstore

Hatstore.no har Skandinavias største utvalg av luer og capser. På denne nettsiden kan du finne et utvalg på mer enn 2000 modeller. Velg mellom lange luer og korte luer. Capser fra Billabong, Oakley, Nike, eller luer fra Burton og Svea i tillegg til en rekke andre kjente kvalitetsmerker. Utvalget på http://hatstore.no/no/luer/ gir deg mulighet til å finne ditt favorittlag i den amerikanske basketballigaen (NBA), eller det laget du mener er best i National Football League (NFL). En kombinasjon av logoen til laget ditt og en kjent merkevare, gir en kul effekt. Det blir lagt merke til av andre, og ikke minst er du sikret kvalitet på plagget du kjøper fra hatstore.no. Nettbutikken fører luer fra mange ulike merker, og opererer selvsagt utelukkende med lisensierte og ekte produkter fra seriøse bedrifter.

Fans til FC Barcelona

Markedsføring av sportslag

Når folk kjøper skjorter eller luer med favorittlagets logo, kjøper de samtidig et plagg fra en merkevare. Logoen til merket og logoen til sportslaget matcher capsen eller luen, og begge deler blir markedsført når supporterne ikler seg dem. Denne typen markedsføring er gull verdt for merkevaren, og jo flere den når ut til, desto bedre er det.